Stiller til start som favoritter

Pressemelding fra Braaten Offshore Racing

Som regjerende Nordisk Mester i klassen stiller Braaten Offshore Racing til start som favoritter. Etter den klare seieren i årets første race forrige helg har gutta allerede vist at de kan levere også i år. Nordisk Mesterskap går over to dager og de må ut å levere begge dagene.

“Jeg er ikke kjent med hvor mange som kommer fra de andre Nordiske landene, men vi kan helt klart ikke hvile på lauvbærene fra i fjor, sier Jan Trygve. Å stille til start som favoritter gjør at en kjenner litt ekstra på presset, men jeg satser på at erfaringen gjør at jeg holder dette under kontroll. Konkurrentene kommer til å puste oss i nakken fra første sekund så her er det om å gjøre å ha fult fokus hele tiden. Det var godt å kjenne at båt og utstyr fungerte som det skal i forrige race, og Kjetil gjør en utrolig god jobb som navigatør så jeg har stor tro på at dette kan gå veien også i år, avslutter Braaten.” 

“Det er alltid litt spenning før start, og jeg kan vel ikke si annet enn at jeg har litt urolig mage sånn like før, så det var utrolig godt å komme i gang sist helg, kan Bjørntvedt fortelle. Det er ekstra spennende med to dagers race, men Jan Trygve viste igjen at han behersker sjø, vind og forholdene godt. Så nå er det bare for meg å få kontroll på kart og løype, så har jeg stor tro på at vi skal klare å få dette i havn, avslutter Kjetil Bjørntvedt.”

relaterte innlegg

motosurf
IMG-20231126-WA0002
uim ydp
Skroll til toppen