Sondre Haga nummer 9 i Andorra

Sondre Haga (bildet) ble nummer 9  i dagens VM-runde i trial i Sant Julia i Andorra. Dette var VM-runde nummer tre – og første av to dager med VM-konkurranser i Andorra.

-Ikke ofte jeg kommer med unnskyldninger, men jeg slo armen på første runde. det ble mye smertestillende og jeg er på vei til sykehus, for å ta bilde. Tror og håper det skal gå fint, sier Sondre “Gekko” Haga fra Riska Motorsykkelklubb.

Han lå på tredjeplass i VM før dagens konkurranse.

Jarand-Matias Vold Gunvaldsen fra Grimstad trial klubb ble nummer 16 i dag. Sammenlagt har han ingen tellende plasseringer – foreløpig.

Mats Nilsen, også han fra Riska Motorsykkelklubb, ble nummer 25 i dag. Han har heller ingen tellende sammenlagtplassering, ennå.

-Veldig uflaks i dag med mye punkteringer som spiste mye tid. Seksjonene holder et høyt nivå, så jeg må være fokusert og skjerpet hele tiden. Dagen i morgen blir sjansen min til å gjøre opp for dagen i dag. Jeg er flere erfaringer rikere etter dagens konkurranse, og jeg er klar for å innta angrepsmodus før morgendagen, sier Mats Nilsen.

-Det var knallhard konkurranse i dag – og vi presterte ikke der vi ønsket. Jeg ser fortsatt at det er enkeltdeler av løpet der både Mats og Jarand henger godt med. Sondre hadde ikke helt sin beste dag, men jeg er sikker på at han og resten av gjengen er klar for morgendags runde, sier landslagssjef Marius Dammyr.

Foto: Rune Helliesen.

relaterte innlegg

Gekko portrett 3
perkristian
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen