Sondre Haga leverte i Sestriere

Den regjerende verdensmesteren i Trial2, Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes tok seieren i søndagens oppvisningsløp i franske Cahors.

Løpet var for 20 inviterte førere som alle er fra toppen av VM-lista. De kjørte typiske X-Trial seksjoner (bygde seksjoner) i bysentrumet og med tribuner. Seksjonene var laget spektakulære, i fontener og lignende. Tribunene var fulle av folk og stemningen sto i «taket».

– Jeg hadde et par litt kostbare 5ere i første runden og lå ikke veldig godt an. Jeg kan ikke si annet enn at jeg var skuffet over 11 prikker og 7 plass etter første runden. Men i andre runden gjorde jeg en nær perfekt jobb og klatret helt til topps på pallen med bare en prikk. Andre runden og resultatet er jeg veldig godt fornøyd med, sier Sondre.

– Sondre har hatt en sjelden lang periode uten løp (6 uker) og har fått seg et par uker hjemme i Norge på ferie i starten av denne perioden. Deretter har det vært hardtrening i Spania som vanlig.  Det er bra med et løp denne helgen som ikke har noen offisiell status, slik at han kommer i konkurranse modus igjen før neste VM runde. Og ikke minst er det bra for selvtilliten med en seier, sier manager og far Martin Haga.

– Jeg føler meg skikkelig klar for siste del av sesongen og håper jeg skal få ut mitt beste fremover. Siste individuelle VM runde utendørs er neste helg. Der får jeg sjansen til å vise at jeg nå har fått alt på plass, sier Sondre.

relaterte innlegg

Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
andraz-lazic-NhZtol0U0dE-unsplash
Skroll til toppen