Sondre Haga klar for ny VM-helg

Trial-utøveren Sondre “Gekko” Haga (bildet) forbereder seg nå til kommende VM-runde til helgen i Pobladura i Spania. Han ligger på fjerdeplass i VM-sammendraget etter siste helgs kjøring i Frankrike.

Nå er det Spania som gjelder.

-Jeg er veldig fornøyd med karrièrebeste sist lørdag. Et bra resultat sist søndag også. Alt i alt bra kjøring og mye selvtillit i kjøringen, sier Sondre Haga.

Men nå ser han fremovrer – mot helgen.

-Til neste konkurranse må jeg fokusere på fokuset, har ikke råd til feil i dette selskapet. Jeg skal ta med meg selvtilliten samt jobbe med kjøreteknikken som før, sier Haga.

Og han har tro på VM-medalje.

-Medaljen er helt innenfor rekkevidde. Jeg hadde like mange poeng som tredjeplassen på lørdagen. Så det er små marginer. Nå blir det rett og slett og holde hodet kaldt gjennom hele løpet som varer opp imot 6 timer, sier Sandnes-gutten.

Haga føler seg bra om dagen.

-Jeg føler jeg har etablert meg godt i toppen etter en lang og hard treningsperiode – og jeg satser på å holde meg her oppe. Det blir ikke lett, men jeg føler meg selvsikker og bra om dagen, sier Haga.

Lysten til å satse hardt er ikke blitt mindre.

-Etter en tung og krevende koronatid har jeg virkelig fått gnisten og lysten til å satse hardt. Jeg har lagt ned utallige timer for å oppnå topp resultater, så jeg har blitt en bedre mentalt sterk utøver. Jeg kjenner det hjelper på kjøringen. I ihvertfall når det vises på resultatene også, sier Haga.

relaterte innlegg

Gekko portrett 3
perkristian
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen