Sondre Haga klar for finalehelg i X-Trial

Det er travle dager for verdensmester Sondre “Gekko” Haga om dagen, og i helgen er det klart for det 5. og årets siste innendørs VM løp. Løpet kjøres i Andorra la Vella på lørdag 8/10 kl. 18.00. Løpet sendes på X-Trial.tv for de som ønsker å se dette live.

Sondre «Gekko» Haga er kvalifisert som en av de 8 i verdenstoppen som får kjøre full serie i X-Trial VM serien, som første norske fører noensinne.

Gekko har en 5. plass som sitt beste enkelt resultat i år. Nå får vi se hva han kan prestere innendørs etter at det har vært pause siden april.

Sondre har en kontrakt med Beta går ut i slutten av dette året

-Det har vært en travel periode helt siden VM gullet. Akkurat nå oppleves det litt stressende at kontrakten går ut. Vi jobber med å få dette på plass slik at det ikke stjeler oppmerksomhet fra trening og forberedelser. Dette er allikevel en del av hverdagen til en idrettsutøver og det ser egentlig ganske lovende ut.

Jeg begynner å bli klar for helgens X-Trial løp og har ennå et par dager til å forberede meg før vi setter kursen mot Andorra som kun er 2-3 timers kjøring herfra, sier Sondre «Gekko» Haga.

 

Mottakelse på Sola

Etter X-Trial i helgen vender Haga hjemover og lander på Sola flyplass mandag 10/10 kl. 17.35

– Vi inviterer alle som vil, til å komme på flyplassen og ta imot Sondre. Ta med Norske flagg og så mange kjente som du kan.

Ordføreren i Sandnes kommer, NRK er invitert, øvrig presse, alle sponsorene og alle andre som har lyst å feire er herved invitert.

Vi håper det blir en stor gjeng der for å hylle verdensmesteren. Det er ikke ofte vi kan ønske en Verdensmester fra Norge, Rogaland, Sandnes og Riska velkommen hjem med en fersk gull medalje.

Vi møtes ved ankomsten på Sola

 

Foto: Beta Feiring- Future7Media, Portrett -Team Gekkotrial

relaterte innlegg

Gekko portrett 3
perkristian
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen