Sondre Haga inn til ny pallplass i VMs premierehelg

Sondre «Gekko» Haga (til høyre på bildet) fra Riska i Sandnes kjørte inn til en tredjeplass i dagens VM-løp i trial i spanske Tarragona like sør for Barcelona. Også lørdag ble det tredjeplass i VM-runden i Spania for Haga.

-Pallplass er godkjent – og to pallplasser på en helg er dobbelt godkjent. Det var ekstremt varmt i dag med 35 grader. Dette merket jeg godt, særlig på den andre runden. Det var også ekstremt små marginer. I siste seksjonen var jeg nødt til å nulle for å beholde pallplassen. Det var deilig å komme i mål på siste seksjonen og vite at jeg hadde reddet pallplassen, sier 23-åringen.

-Sondre leverer stabilt i begge løpene denne helgen. Det betyr at han har fått en super start på årets utendørssesong – og han ligger som nummer to sammenlagt. Det må sies å være godkjent og vel så det. I disse løpene kan en ikke gjøre noen feil om en skal vinne. Sondre er der han skal være, og neste løp kan det være hans tur til å vinne, sier manager og far Martin Haga.

Sondre Haga vet hva han skal jobbe med, for å utvikle seg videre.

-Jeg har slitt med seksjon 10 hele helgen og fått 20 av helgens 40 prikker i den ene seksjonen. Det er jeg ikke fornøyd med. Der har jeg noe å jobbe med på trening i neste uke, sier Sondre «Gekko» Haga.

Og nå er han på vei hjem til der han bor i Spania.

-Nå blir det hjem til treningsbasen som ligger bare 1,5 timer herfra. Pause på mandag, to dager med trening og så klargjøring til ny løpshelg. Dobbelt VM-runde i Andorra neste helg. Da satser jeg på å fortsette med mer av det samme, sier Sondre «Gekko» Haga.

Foto : FIM

 

https://nmfsport.no/nyheter/tredjeplass-i-vm-premieren-for-sondre-haga/

relaterte innlegg

Gekko portrett 3
perkristian
Aage_Hansen_1959

Skroll til toppen