Sondre “Gekko” Haga vant NM-gull

Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes tok gullet i lørdagens NM som som ble kjørt på Osloungdommens motorsenter. Haga fullførte løpet på 10 prikker.

 

-Sondre tok sesongens andre gullmedalje etter at han gjorde to store feil i første runde og ble liggende på en noe skuffende fjerdeplass etter første runde med 10 prikker. På runde to kjørte han feilfritt, og det ble med de 10 prikkene. Seksjonene var bra, men relativt enkle i forhold til hva Sondre er vant med i VM, sier manager og far Martin Haga.

– Jeg kom i mål og var ekstremt skuffet over meg selv. Jeg gjorde to kjempefeil i første runde som kostet meg to femmere. Det hadde jeg ikke råd til i dag trodde jeg, helt utilgivelig. Men da de siste førerne kom i mål så hadde de fått flere prikker på runde to – og jeg endte opp med en knepen seier. Da snudde plutselig alt seg og jeg ble superhappy. Det hadde jeg nesten ikke turt å håpe på da jeg sto å ventet på de andre. Jeg er veldig godt fornøyd med å ta mitt første utendørs NM-gull. Nå har jeg hele fire individuelle NM-gull, så det begynner å bli en pen samling etter hvert, sier Sondre «Gekko» Haga.

 

Neste løp er allerede i morgen. Da er det NorgesCup-avslutning på Osloungdommens Motorsenter. Det siste av fem løp.

-Jeg har en bra ledelse i NorgesCupen og satser på å levere et godt løp i morgen også, sier Sondre «Gekko» Haga.

Foto: Rune Helliesen.

relaterte innlegg

perkristian
Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
Skroll til toppen