Sondre “Gekko” Haga med femteplass i Spania

Sondre «Gekko» Haga (bildet) fra Riska i Sandnes, som nylig vant EM-gull i trial, tok en femteplass i lørdagens VM-runde i Spania, bare en prikk fra pallen.

-Sondre  hadde en god start, og ledet store deler av første runde. Etter en tett batalje endte han første runden på en delt 2. plass. Ut over i 2. runde bølget det litt frem og tilbake. Sondre gjorde en liten feil i seksjon 11 på siste runden. Denne ene prikken kostet han pallplassen. Det var også bare 5 prikker opp til vinneren. Dette viser hvor ekstremt tett det er i toppen av denne klassen. Du kan ikke gjøre en liten fillefeil uten å bli hardt straffet for det, sier manager og far Martin Haga.

-Jeg er kjempeirritert på meg selv for den feilen i seksjon 11 på siste runden. Det er kjekt å krige om pallplasseringene, og jeg viser det i hvert løp at jeg er med i toppen, sier Sondre «Gekko» Haga.

Det er dobbelt runde denne helgen. Det betyr nytt løp allerede i morgen

-Nå gjelder det å nullstille så godt som mulig. Ny dag og nye muligheter i morgen. Jeg mangler ennå å ta pallen i år, så det er mye å kjempe om , sier Sondre «Gekko» Haga.

 

Foto : Rune Helliesen, Team Gekkotrial

relaterte innlegg

Gekko portrett 3
perkristian
Aage_Hansen_1959

Skroll til toppen