Siste VM runde i Tyrkia

Siste VM runde i motocross ble avholdt i Tyrkia 4. september, og Norge hadde 3 utøvere på plass.

I klasse MX2 stilte Kevin Horgmo (bilde) og Cornelius Tøndel, mens Martine Hughes stilte i VMX

Denne helgen var ikke den beste for Horgmo, men en niende plass i begge heat, og også niende plass totalt. Resultatet var allikevel godt nok til å sikre fjerde plassen sammenlagt i VM 2022. Totalt sett har dette vært en imponerende sesong fra Kevin, som har holdt seg jevnt rundt topp 5 i de fleste VM løpene i løpet av året.

Cornelius Tøndel gjorde sitt første innhopp i VM i MX2 klassen denne helg. Første heat og andre heat endte med en 14. og 13. plass, og dette holdt til en 12. plass totalt i Tyrkia. Cornelius er fornøyd med innsatsen og fikk med seg masse erfaring som han kan bruke godt til neste sesong. Da blir det full VM-satsning for trønderen.

Det var også sesongavslutning for damene i VM. Martine Hughes, som har kjørt alle VM rundene i år, stilte til start på den meget krevende banen. Hughes kjørte sin første VM-sesong og har hatt både oppturer og motgang. I helgen ble det en 9. plass i første heatet og 14. plass i 2 heatet. Det holdt til ellevte plass totalt for dagen.
I VM-sammendraget i 2022 holdt det til en 8. plass totalt. Resultatmessig er ikke Martine helt fornøyd, men hun tar med seg masse erfaring og motivasjon inn mot vintertreningen og neste års VM sesong.

Foto: Spectrum Media

relaterte innlegg

perkristian
IMG_2037_Edit
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen