Seier til Joakim Granli i Tsjekkia

Siste EM runde i Quad ble arrangert forrige helg Kaplice i Tsjekkia, og Norge stilte med Joakim Granli og Christopher Tveråen på startstreken.

 

Første heat ble dratt i gang på lørdag og de 2 nordmennene fikk en litt laber start.

Tveråen var uheldig, veltet og ødela sykkelen, og måtte deretter bryte heatet. Granli kjørte godt og inn til en sterk andreplass, men ble deplassert til sjuende etter støykontroll.

 

I heat 2 fortsetter uhellene for Tveråen, som tidlig i heatet setter seg fast i en annen sykkel og mister et minutt på å komme seg fri igjen. Han kjører seg dog bra opp og ender på fjerde i heatet. Granli kjører igjen veldig bra og ender på andreplass.

Joakim Granli sammenlagtvinner i Tsjekkia

 

I det siste heatet blir det full klaff. Nordmennene kjører meget bra og ender med at Tveråen vinner heatet og Granli igjen får en andreplass.

 

Dette gjør at Granli vinner sammenlagt i helgen med Tveråen på femte. Dette er Granli sin første gang på toppen av pallen i en EM runde. Totalt ender Granli på fjerdeplass, kun 2 poeng bak pallen.

 

-Dette hadde jeg virkelig ikke sett for meg, men her er vi. Deilig å endelig få betalt for strevet, og alt arbeid som blir lagt ned. Kun 2 poeng opp til 3. plass så den var litt sur, men jeg er veldig fornøyd med EM sesongen min!, forteller Granli.

 

Tveråen kommer totalt i på en sterk andreplass totalt i sesongen

 

-Fornøyd med 2 plass sammenlagt i årets EM sesong! Vi gjorde det vi kunne i år og er fornøyd med egen innsats. Litt uheldig med punktering og kræsj i sesongen men godt å ta med seg 4 heat seiere og èn sammenlagt seier i en runde», sier Tveråen etter helgens løp i Tsjekkia

  

Tross uhell har det vært en helg med gode prestasjoner fra gutta. Det er kjekt å se at vi har flere ryttere som klarer å kjempe helt i toppen i Europa. Nå flytter vi som lag fokus mot Quadcross of Nations som avslutter den internasjonale sesongen om 3 uker.

 

Foto: Team Norway utvikling Quad 

relaterte innlegg

perkristian
Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
Skroll til toppen