Seier og andreplass til Ishoel i helgen

Elias Ishoel (bildet) fra Oppdal fikk med seg en seier og en andreplass fra helgens femte og sjette runde i årets Amsoil i snocross. Rundene  ble kjørt  i Fargo i Nord-Dakota.

Forrige helg ble det ingen Amsoil-runder i Deadwood i Sør-Dakota grunnet snømangel. I Fargo ble det imidlertid full fart – og to pallplasser for Ishoel.

Natt til lørdag klarte han så vidt å kvalifisere seg til finalen, men i finalen kom han inn som nummer to. Natt til søndag gikk han helt til topps i finalen. Dermed fikk han sin tredje Amsoil-seier i 2022.

-Det har vært litt opp og ned, men jeg er veldig fornøyd med kjøringen som fungerte bra. Jeg kjørte meg opp fra andre rekke til andreplass fredag. Lørdag stod jeg på fremre rekke, tok starten og var først i mål, sier Elias Ishoel.

Han startet Amsoil-sesongen overbevisende  i Minnesota 7. og 8. januar  i år – med to førsteplasser til Ishoel . Helgen etter ble det  plass nummer 9 og 12 i finalene i Iowa for Ishoel. Nå er han tilbake i den ypperste toppen, med helgens seier og andreplass i Fargo.

Det er nå kjørt seks runder av Amsoil til nå i år. Det er satt opp to runder til i februar. I mars blir det Amsoil hver eneste helg, med avslutning i Minnesota 25. og 26. mars.

Ishoel er nå etter seks runder nummer to sammenlagt i Amsoil, fire poeng etter Hunter Patenaude.

Foto: Walton

relaterte innlegg

021_friday_women_cottew
andraz-lazic-NhZtol0U0dE-unsplash
malene_photo mar 11 2023, 8 01 13 pm
Skroll til toppen