Satser alt mot superenduro-VM

Landslagsutøver Per Kristian Svensrud (bildet) i enduro har nå blikket rettet mot VM i superenduro. Sesongen starter snart!

-Mitt hovedmål er superenduro-VM. En serie som starter i desember og som avsluttes i mars. Så treningen er i full gang imot dette. Mye av treningen blir selvfølgelig rettet imot superenduro. Mye teknikktrening og testing i disse dager frem mot VM, sier Per Kristian Svensrud.

Per Kristian Svensrud er snart i gang med ny enduro-sesong. Foto: privat.

Dermed blir det ingen vinterpause på Svensrud.

-Mange har en pause nå på høsten og vinteren. Men min sesong er nok litt annerledes enn mange andre når det gjelder periodisering med mer, sier Svensrud.

Han får trent godt for tiden.

-På den fysiske biten så blir mye egentrening. Treningssentrene er jo stengt i disse dager. Jeg er heldig da jeg har flere baner i nærheten som ikke er stengt på grunn av covid-19. Trener fast en gang i uken med Pål Anders og endurolandslaget. Flere av oss på landslaget har også muligheter til å kjøre sykkel på dagtid, sier han.

Svensrud har plukket ut Nordisk Extreme-enduro, NM 2021 med mer på listen over hva han satser på i 2021, i tillegg til hovedmålet som er fem runder med superenduro-VM i 2020/2021.

Og her er Svensruds meritter:

-1 Plass sammenlagt Norsk Enduro Super Series

– 1 Plass Marerittet Enduro

– 1. Plass Tiurleiken Enduro

– 1. Plass Kongsberg Grand National

– 2. Plass Sammenlagt Norgescup

– 5. Plass Nordisk Extremeenduro cup

– 4. Plass NM

– 10. Plass Superenduro VM

Foto: privat.

relaterte innlegg

perkristian
IMG_3246
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen