Pressekonferanse med motocross-toppene i dag

Norges Motorsportforbund arrangerte i dag klokken 10:30 pressekonferanse på Teams med Kevin Horgmo, Håkon Fredriksen, Cornelius Tøndel, landslagssjef Espen Blikstad samt Marius Dammyr som er NMFs toppidrettssjef.

Pressekonferansen ble ledet av Lasse Gimnes som bistår NMF på kommunikasjon.

Lørdag kjøres EM-runde nummer 9 for året – og det skjer i Mantova i Italia. Tirsdag 9. november kjøres den tiende og siste EM-runden for året. Dette var utgangspunktet for pressekonferansen.

Horgmo ligger nummer to sammenlagt i EM før de to siste rundene. Også Fredriksen og Tøndel er i toppen, med en EM-rundeseier hver i 2021. Fredriksen er nummer syv sammenlagt, Tøndel nummer seks.

Følgende medier var representert under pressekonferansen: VG, NRK, Budstikka, Bygdeposten, Malviknytt og Bladet. Mens VG har samarbeid med regionale medier som Aftenposten, Adresseavisen, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad med flere på riksdekkende sport, er Bladet en del av Polaris. Budstikka i Asker og Bærum  tilhører nå Amedia.

-Det er høy interesse før de siste EM-rundene. Horgmo, Fredriksen og Tøndel setter nå dagsorden i flere medier – og det gleder oss stort. Også leverer alle tre godt til mediene. I dag var de dyktige. Det gleder et mediehjerte, sier Lasse Gimnes.

Faksimile/skjermdump fra VG

relaterte innlegg

IMG_2037_Edit
Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
Skroll til toppen