MSK 2020

Motorsportkonferansen

Seksjonsårsmøter og Motorsportkonferansen 2020!

Klubber, regioner og tillitsvalgte har nå blitt invitert til årets konferansehelg 13-15. november 2020 på Quality Airport Hotel Gardermoen. På grunn av pandemisituasjonen har Forbundsstyret bestemt at det også vil være mulig å delta gjennom digitale tjenester dersom man ikke ønsker å delta fysisk – det er altså ingen krav til fysisk deltagelse hverken til årsmøter eller motorsportkonferansen. De som møter opp fysisk vil merke et større fokus på smittevern fra tidligere år. 

Alle klubber, regioner og tillitsvalgte har mottatt invitasjon, innkalling og forslagsmaler på e-post, dokumentene ligger også på denne siden. Program for helgen vil bli publisert så fort det foreligger. I tillegg til de tradisjonelle møtene vilde bli satt av tid til klubbrelatert utdanning innen IKT systemene

Påmelding gjøres digitalt via deltager.no, klikk her for å komme til påmeldingssiden. Det er kun klubber og regioner som kan melde på deltagere og sende inn forslag. Frist for påmelding, samt innsendelse av forslag, er 13. oktober kl 23:55. Minner om at årsmøteprotokoll og eventuelt styermøtereferat må sendes inn fra klubbens styre som bekreftelse på deltagernes delegatrett på årsmøtet – dette gjelder for både fysisk og digital deltagelse. Alle godkjente deltagere til digital deltagelse vil få nødvendige linker sendt på e-post i etterkant av fristens utløp.

Saksdokumenter vil bli publisert her og sendt til klubber i henhold til frist i NMFs lov.

Ved spørsmål, send e-post til nmf@nmfsport.no med emnefelt Motorsportkonferansen.

Seksjonsårsmøter

Annenhvert år arrangeres det seksjonsårsmøter under Motorsportkonferansen. 

Forbundsting

Forbundstinget er NMFs høyeste myndighet som avholdes hvert fjerde år. 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.