Oppturer og nedturer for Mikkel Mikkelsen

Enduro-utøveren Mikkel Mikkelsen (bildet) beskriver 2021-sesongen som en liten berg- og dalbane.

-Sesongen har vært full av opp- og nedturer. Når alt har stemt har det vært veldig bra – og jeg har kjørt EM- og VM-runder. Men det har dessverre vært litt skader og jeg har slitt veldig med et kne. Jeg har kjørt aktivt i mange år og har hatt en del skader som har hentet meg litt inn igjen. Dette har også vært mitt første år som fulltids utøver og og jeg har hatt perioder hvor man har blitt litt ivrig. Man vil jo så mye, men her må vi bygge stein på stein, og det tar tid.  Så jeg tar med meg erfaringer videre inn i 2022, sier Mikkel Mikkelsen.

For tiden jobber han blant annet med å sikre økonomien for 2022-sesongen.

-Nå om dagen er det fokus på samarbeidspartnere for 2022. Det er en krevende sport som krever en del økonomi, så da må man bruke vintertiden godt. Barmarkstreningen er i full gang, med fokus på skadeforebygging. Kjører hardt i ukedagene og har familietid i helgene, sier Mikkelsen.

Til neste sesong håper han å holde seg skadefri.

-Mål for 2022 er å være skadefri først og fremst. Samt kjøre VM i Skøvde, Gotland, Stangebro-slaget og NM her, avslutter Mikkelsen.

Foto: privat.

relaterte innlegg

perkristian
IMG_3246
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen