NMF arrangerer E-sportkonkurranse under NM-Veka

Sammen med Odd fotballklubb og NMK e-sport er det mulig å delta på NMFs første virtuelle motorsportkonkurranse.

I løpet av det siste tiåret har E-sport etablert seg som veldig populære konkurranseflater, med tusenvis som deltar og ser på. Som med fysiske idretter, finnes det mange ulike virtuelle idretter og konkurranser innenfor E-sport, også motorsport.

Nå går NMK e-sport, Odd fotballklubb og NMF sammen for å gjennomføre den første e-sport-konkurransen i NMF under NM-Veka i Skien 2022. Og her kan også du delta.

Som med våre klassiske grener, krever også e-sport motorsport stor konsentrasjonsevne og koordinasjon. Terskelen her for å delta er veldig lav. Er du også usikker på om du ønsker å delta i en fullverdig konkurranse er du hjertelig velkommen til Skien, hvor du kan prøve simulator-racing og se hvordan de beste kjører.

Informasjon til deltakere:

For å kunne være med, vil du trenge en Playstation 4 og spillet F1 2021. Banen som skal kjøres er Red Bull Ring i Østerrike. Det kjøres kvalifiseringsløp på 50% race-distanse 1. og 2. juni klokken 21:00. Her vil de 20 beste tidene bli invitert til en finale. Finalen kjøres 24. juni fra Arkaden i Skien eller online dersom du ikke har anledning til å møte opp fysisk. Påmeldingslink finner du her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSee7hn70AUFAnTFt0URLlnokbDcMx1_qiDO07nA60tNs_Byiw/viewform