Ny andreplass i VM til Sondre Haga

Sondre “Gekko” Haga (bildet) kjørte inn til nok en andreplass under VM-helgen i trial i Andorra. Også lørdag ble det sølv-plass til 23-åringen fra Riska i Sandnes.

Med det har han to andreplasser og like mange tredjeplasser etter to VM-helger i trial. Den første ble kjørt utenfor Barcelona forrige helg.

-Jeg kjørte ekstremt bra i dag. Med kun en prikk på første runden er det ikke så mye som kan bli bedre. På andre runden ble det tre prikker og jeg er stabilt opp mot mitt beste hver runde, og da blir resultatet bra. Og det beste er at de sterkeste konkurrentene i sammendraget er bak meg i dag. Jeg må bare fortsette med denne gode kjøringen, så fortsetter de gode resultatene å komme, sier Sondre «Gekko» Haga.

Sondre Haga ligger på andreplass sammenlagt etter 4 av 10 kjørte løp, kun ett poeng bak lederen.

– Sondre var ekstremt nær seieren i dag, og det er utrolig kjekt at han er med og preger løpet hele dagen i dag også. Sondre kniper 7 poeng på sammenlagtlederen, og da er det kun ett poeng mellom de to. Fremdeles er det seks løp som skal kjøres, sier manager og far Martin Haga.

Det er en liten pause i VM sesongen nå.

-Neste VM-løp er ikke før 9. juli, så derfor reiser jeg hjem i morgen for å kjøre NorgesCup i Bergen til helgen. Det blir deilig med noen dager hjemme nå midt i løpssesongen,  sier Sondre «Gekko» Haga.

Foto: Future7Media

https://nmfsport.no/nyheter/superdeilig-a-fa-vist-mitt-beste/

relaterte innlegg

Gekko portrett 3
perkristian
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen