NRKs “Maks Gass” går inn i sesong 2 med NMF representert

Etter en suksessrik første sesong som resulterte i en Gullruten-nominasjon, er NRK klar med Sesong 2 av “Maks Gass”. Programmet, som fokuserer på ulike grener innen motorsport, har i sin kommende sesong inkludert flere NMF-klubber og grener.

 

Foto: NRK

Den nye sesongen av “Maks Gass” har premiere i oktober og vil fortsette å rulle ut episoder gjennom november. Sportsgrenene som vil bli fremhevet denne gangen inkluderer Enduro, RC, Gokart, Båtrace/rundbane, og Bilcross.

– Tusen hjertelig takk for all hjelp vi fikk fra Norges Motorsportforbund under research-fasen, preproduksjon og underveis i innspillingen av Maks Gass, sier Morten Strand fra Maks Gass og Mancave-redaksjonen i NRK.

NRK ønsker også å annonsere lanseringen av et nytt program, “MANCAVE,” som er rettet mer mot “pappaene” i motorsportverdenen. Programmet vil fokusere på menn som drømmer om å bygge sitt eget ideelle garasje, verksted, eller mekkebu.

– Dette blir da kanskje mer mot pappene til alle som driver med motorsport, men fortsatt en kul vinkling gjennom motorsport da vi søker menn som drømmer om å bygge sin mancave-garasje/verksted/mekkebu!

Både “Maks Gass” og “MANCAVE” forventes å bringe ytterligere oppmerksomhet og interesse til motorsport i Norge, og NMF ser frem til den fortsatte samarbeidet med NRK for å fremme sporten.

For mer informasjon om kommende episoder og sendetider, følg Norges Motorsportforbund sine nettsider og NRK.

relaterte innlegg

2022_WorldMX_Agueda_MX2_NL603
fim
tony
Skroll til toppen