Nordiske Mester i Offshore 3C!

Foto: Braaten Offshore Racing
Pressemelding fra Braaten Offshore Racing

Braaten Offshore Racing med pilot Jan Trygve Braaten, fra Songe og co-pilot KJetil Bjørntvedt, fra Porsgrunn klarte med seier i begge racene å forsvare fjorårets tittel og kan for andre år på rad tittulere seg som Nordiske Mestere i offshore 3C.

– Dette smakte godt, sier en fornøyd Jan Trygve Braaten. Det var relativt vinstille der ute, men det var noen lange dønninger s

å jeg måtte ha fult fokus hele veien. Vi ledet fra start til mål også i dag, men det er ingen selvfølge. Båt og utstyr skal fungere og holde helt inn så jeg tar ingen seier med meg før målflagget er passert. Det er godt å bevise at vi klarer å holde oss i toppen også i år, så nå ser vi virkelig frem til EM på hjemmebane i Tvedestrand 7.-8. juli, avslutter Braaten.

– Dette var helt konge, nesten roper Bjørntvedt ut. Men jeg var aldri trygg på seier før vi var i mål. Avstanden til båten bak var mindre enn ved racet i går. Sjøen ser flatt ut, men det er lange slakke dønninger som en ikke har kontroll på så Jan Trygve måtte holde fokus hele veien. Han viser nok en gang at han mestrer den ulike sjøen og det er utrolig gøy å kunne reise hjem til Porsgrunn som Nordisk Mester, avslutter Kjetil Bjørntvedt.

relaterte innlegg

A77I6948
motosurf
IMG-20231126-WA0002
Skroll til toppen