Nordisk- og Norgesmester 2016!

Pressemelding – Team Flathaug Racing

Før helga ledet Henning NM sammenlagt med 22 poeng til Samuel Love. Derfor ville han vinne NM hvis han slo Sam i det første løpet på lørdag, ettersom èn seier gir 25 poeng. Det klarte Henning med glans, og før det siste løpet var det 37 poeng i mellom førerne, og teamet kunne feire tittelen allerede på lørdag. Ettersom det også var nordisk mesterskap i helgen kunne ikke Henning senke skuldrene allikevel, og hadde planer om å gi gass også på søndag. 

Finaledagen startet med at Henning igjen tok pole position foran Spjeldnes og Trym Transeth Johansen. Løpet gikk akkurat som dagen før, og Henning kjørte stabilt inn til mål seks sekunder foran Spjeldnes som hadde et imponerende comeback i helga. Dermed kunne vi feire enda en tittel, nemlig nordisk mester 2016! 

Henning er godt fornøyd med kjøringen i helgen, og han sier det føles godt å avslutte den fire år lange Superstock 600- karrieren i Norge på denne måten. Alt gikk etter planen, og det smaker ekstra godt etter den tunge 2015- sesongen som ble preget av mye sykdom og uflaks.
Vi ønsker å takke våre sponsorer og støttespillere som gjør dette mulig, og å gratulere Helge Spjeldnes, Sam Love og Trym T. Johansen. Takk for kampen!

Nå skal vi ta det med ro i tre dager før vi drar til Falkenberg i Sverige for å kjøre den nest siste helga i det svenske mesterskapet. Henning er nå ferdig med Superstock 600 i Norge, og skal faktisk kjøre sin nye Honda CBR 1000 RR Firebird allerede i NM-finalen for Superbike på Rudskogen i september!

relaterte innlegg

perkristian
Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
Skroll til toppen