NMF Vil

Et av de viktigste områdene forbundets virksomhet omfatter er å utvikle motorsporten i tråd med de målsettinger forbundets medlemmer har besluttet. Dette innebærer blant annet å arbeide for at medlemsklubber har de beste forutsetningene for å kunne tilby gode trenings- og konkurranseforhold til sine medlemmer, at motorsporten fremstår med et fremoverlent og moderne tilbud og at norsk motorsport bidrar i det internasjonale arbeidet med å utvikle sporten.

For å lykkes med langsiktige målsettinger må et godt planverk ligge til grunn for vår virksomhet. Det gjeldende planverket, Idrettspolitisk Dokument 2017-2021, ble vedtatt på ekstraordinært forbundsting 10. november 2017. Dokumentet finner du under «Eksisterende strategi».

26.01.2020 vedtok forbundsstyret å etablere et prosjekt for utvikling av en ny strategi/langtidsplan for perioden 2021-2025. Målet med dette arbeidet er å utvikle et forslag, i samarbeid med alle deler av norske motorsport, for fremleggelse på forbundstinget i april 2021. Informasjon om prosjektet finner du under «Strategiprosjekt 2021-2025».

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.