NMF-presidenten gleder seg over konkurranse-aktivitet

NMF-president Emilie Westbye (bildet) har de siste månedene vært mye på plass under konkurranser og mesterskapet – blant annet i Bergen under NM i trial.

-Det er godt å se at arrangementene er i full sving. Det gleder et motorsport-hjerte, sier Emilie Westbye.

Våren ble preget av avlysninger. Nå begynner det å bli godt med konkurranser – igjen.

-Det er flott å se at kalenderen fyller seg med mange og varierte arrangementer i flere grener. Tusen takk til alle arrangørene for at dere gjør dette mulig, sier NMF-presidenten.

Nå høster mange arrangører viktig erfaring i disse koronatider.

-Hvis man er i tvil om hvordan man kan få til å avholde arrangementer, ta kontakt med forbundet, så skal vi hjelpe dere så godt vi kan. Det er viktig med et tilbud i alle grenene våre, og vi kan høste nyttige erfaringer på tvers av arrangører og grener, sier hun.

Emilie Westbye trives i motorsportmiljøet. Foto: NRK/NMF.

Hun setter pris på alle som tar initiativ – og arrangerer innenfor smittevernreglene.

-Dessverre blir ikke alle blir møtt med like god velkomst lokalt når de legger til rette for arrangementer, men vit at arbeidet dere legger ned er viktig. Så lenge vi ivaretar smittevernet på en god måte, så er betydningen av at vi er i aktivitet svært stor både for forbundet som helhet og for enkeltmedlemmer hos oss. Stå på, dere er dyktige, sier NMF-presidenten.

Emilie Westbye elsker å fylle helgene med motorsport-konkurranser.

-Jeg koser meg veldig med å være på besøk på ulike arrangementer, og mange helger er fylt med flere grener samme helg. Det er så mange positive og engasjerte medlemmer som vil bidra der ute, og jeg setter stor pris på alle de gode samtalene vi har der ute. Tusen takk for at dere er engasjert, avslutter Emilie Westbye.

relaterte innlegg

collage-aktiviteter
Emilie-Westbye-cc
Marius-Dammyr-cccc-3

Skroll til toppen