NMF + Nordic Choice Hotels

Avtalen som er gjeldende innebærer at alle medlemmer i NMF og SVEMO kan benytte seg av alle Choicehoteller til rabatterte priser.

Nordic Choice Hotels er et av Nordens største hotellkonsern, med ca. 190 hotell i seks land i Norden og i Baltikum. Vi sier «ca» rett og slett fordi tallet endrer seg ofte, da flere hotell blir med i familien hvert år. De fleste hotellene i Nordic Choice Hotels ligger på destinasjoner i Sverige og Norge. I tillegg finner du noen av hotellene våre i København og i Helsinki. Finland er det siste landet vi bosatte oss i, og her trives vi veldig godt. Altså – der er jo saunaer overalt. Det er likbart. Nordic Choice har også ett hotell i Riga, Latvia, og ett hotell i Vilnius, Litauen.

Bestilling på individuell overnatting, grupper og kurs- og konferanse kan gjøres via Nordic Choice Kundeservice tlf: 22 33 42 00 eller direkte til hotellene. Bestilling kan også gjøres via NMF og Svemo sitt reisebyrå – i NMFs tilfelle kan det bestilles gjennom Berg-Hansen. Alle endringer av reservasjon må utføres i samme bestillingskanal som opprinnelig reservasjon. Ved endring kan tilgjengelighet og pris endres. 

Det vil om kort tid bli lansert en egen side på Choice for alle medlemmer av NMF.

relaterte innlegg

2022_WorldMX_Agueda_MX2_NL603
fim
tony
Skroll til toppen