NMF inviterer til motorsport-helg

Norges Motorsportforbund og breddesjef Erik Rønstad (bildet) inviterer til helg i motorsportens tegn lørdag 17. og søndag 18. oktober. Ja, her blir det både utradisjonelle konkurranser og masse læring.

Her inviteres norske motorsportutøvere til å konkurrere under Motorsportens Mester – samt overvære fagdag med refleksjoner rundt toppidrett. Arrangørene ønsker bredde i motorsport-menyen.

Primus motor for Motorsportens Mester er Pål Anders Ullevålseter. I fjor var NRK Lørdagsrevyen på plass og lagde reportasje fra konkurransene ved Ullevålseter i Oslo.

Lørdag 17. oktober er det Motorsportens Mester 2020, både for kvinner og menn. Dette arrangeres ved Olympiatoppen/Ullevålseter i hovedstaden.

Søndag 18. oktober er det fagdag i NMF-regi ved Norges Idrettshøgskole. Her kommer blant andre Stig Andre Berge og Karoline Dyhre Breivang for å holde foredrag – hvor stikkordene er toppidrett.

På grunn av restriksjoner rundt Covid-19, så er det begrenset med plasser. Det er i prinsippet “første mann til mølla” som er gjeldende.

-Når det gjelder selve fagdagen, så vil den også bli streamet på Teams, og det er åpent for alle. Link til arrangementet legges ut på NMF sin hjemmeside og i andre sosiale kanaler når det nærmer seg, sier Erland Thomassen i arrangementsgruppa. Han er også fagperson i toppidrettsgruppen, og hovedtrener for Team Norway Junior enduro.

Breddesjefen i NMF ser også frem til oktober-helgen.

-Vi gleder oss til å se resten av norsk motorsport utfordre deler av våre Team Norway-utøvere, og vi ser frem mot en spennende fagdag. Med mange interessante temaer knyttet til toppidrett, sier breddesjef Erik Allum Rønstad hos NMF.

Påmeldinger sendes til ErikAllum.ronstad@nmfsport.no

relaterte innlegg

Skjermbilde-2023-01-18-kl.-15.23
EMSK-oversikt-over-banen
FLITTIG-MAI-2022
Skroll til toppen