NMF har engasjert Anleggskonsulent

Dan Lindkjølen er engasjert som Anleggskonsulent for alle grener i NMF i en deltidsstilling. Hans hovedoppgaver vil være;

  • Bistå i utvikling av bærekraftige nye idrettsanlegg for motorsport, bidra til å utvikle bedre eksisterende anlegg, og fokusere på muligheten for flerbruks, og fler-greners anlegg.
  • Påse at alle idrettsanlegg for motorsport, både til land og til vanns, ivaretar alle utøvere av begge kjønn, fra de yngste rekrutter, via ungdommer i utvikling, og til eliteutøvere, samtidig som det legges til rette for å ha anlegg som egner seg for utøvere med funksjonshemning.
  • Realisere de delene av IPD som er relevante

Dan har lang fartstid i motorsporten, først som crosspappa til to gutter som har kjørt cross, enduro og RR i 10-15 år fra 1999.

Samtidig tok han funksjonærutdanning i NMF – aktivitetslederkurs, Trener 1 og Trener 2, samt stevnelederutdannelse.

Dan har vært med i flere utvalg i NMF. Vi kan nevne Barneutvalget, Utdanningsutvalget, Anlegg Miljø og Teknologiutvalget,samt at han var med på å etablere Integreringsutvalget. Han er også stevneleder nasjonalt for motocross, enduro og supermotard.

Dan er bosatt på Kongsberg og etter hvert som barnas aktivitet avtok, har han vært MX Trener for klubben i byen, og trener MX, Enduro og Motard, og har vært innom RoadRacing.

Med bakgrunnen til Dan har NMF nå fått en meget kompetent person til å vurdere motorsportanlegg for de fleste grener, ferdighetsnivåer på utøvere, samt  se idrettsanlegg for motorsport ut i fra utøverens, foresattes, stevnelederens, sanitetets, og publikums sin side.

Vi ønsker Dan velkommen til oss i NMF.

relaterte innlegg

NM-Veka Speedcross
20231126_091417
aktivitietslederkurs
Skroll til toppen