NM-veka 2018

Vi begynner å lande litt etter en fantastisk uke i Sandnes og omegn. NM-veka viste seg å være en super arena for motorsporten til å vise seg frem.

X-trial har vi allerede snakket om, men vi hadde også med aquabike og speedcross.

Aquabiken ble arrangert i Vågen i Sandnes, regnet pøste ned, men for vante bergensere var ikke været noen hindring. Det ble en kjempespennende konkurranse hvor ikke noe var avgjort før siste heat. 

Resultater for junior:
1. Dag Martin Drange
2. Theodor Liseth
3. Viljar Berntsen
4. Kristoffer Kalland

Resultater senior:
1. Vegard Liseth
2. Ulrik Berntsen
3. Daniel Svae Andersen
4. Stian Schjetlein

 

Foto: Christine Andersen Johnsen

På Bybergsanden var det lørdag klart for NM i speedcross. Det ble også en gjørmete og våt affære, men vellykket. NRK var på plass og det ble en flott konkurranse. 
Veteranen Magne Klingsheim viste hvem som var best og tok seieren i åpen klasse foran Andreas Gultvedt og Håkon Fredriksen.
I MX85 klassen vant Andreas Meyer, med Mathias Eide på andreplass og Elias Gjervoldstad Auclair på tredjeplass. 
Siste medaljene som ble delt ut var i MX125 hvor det ble stor dramatikk i finaleheatet. Casper Olsen som ledet etter første heatet hadde en velt, men kom seg opp igjen og vant det andre heatet også. Dermed tok han en solid seier i sin klasse. På de neste plassene kom Vetle Olsen og Nicolai Wachendorf.

 

Foto: Dag Oliver

Vi gleder oss allerede til NM-veka 2019 som også vil bli arrangert i Stavanger. Motorsporten kan være stolte av seg selv, og gratulerer så masse til arrangørklubbene – Riska, Bybergsanden og Hjellestad. Uten dere hadde ikke dette blitt noe av, dere kan være veldig stolte av dere selv.

relaterte innlegg

kolasjdji-0323
foto-dag-oliver10
crystall-wallem-photography-martin
Skroll til toppen