NM i Enduro etappe

Mette Fidje stiller også i helgens NM
Foto: Cross Mor

Til helgen samles Enduroeliten i Rømskog, et lite sted innerst i de østfoldske skoger, ikke langt fra söta bror. Hele 108 utøvere er påmeldt, og arrangøren har lovet tidenes NM. Værgudene er halvveis med på moroa i form av skyet vær.

Blant de påmeldte finner vi både landslagssjefen selv, Pål Anders Ullevålseter og læreguttene hans på landslaget. Vi finner tidligere og nåværende motocrossutøvere og trialutøvere som vil bryne seg på endurogjengen.

Det blir kniving i flere av klassene som skal kjøres. Kan Alexander, Marius, Anders eller André ta rotta på sjefen selv Pål Anders? Eller vil trialkunstnerne Ib Vegard og Ole Kristian vise at de også kan kjøre enduro?

I Elite junior ypper Per Kristian Svensrud (opprinnelig trialutøver) seg mot Kevin, Håkon og Joakim. Hvem er best? Trial eller enduro?

Men det er ikke bare de forskjellige grenene som kan knive om hvem som er best.

Fra Trondheim stiller far og datter Thomassen. Lars Thore i eliteklassen, og Viona i dameklassen. Tar en av dem, eller begge, med seg en medalje hjem? Hvem kan juble høyest når de setter seg i bilen på vei hjem til Trøndelag?

I dameklassen stiller det også en opprinnelig trialutøver som nå prøver seg på enduro. Kan Mette Fidje ta med seg en medalje hjem?

Setesdal folkehøgskole stiller med 16 utøvere i helgens NM, deriblant har de med seg Adam Riemann som er på besøk på skolen for tiden. Under NM skal han både filme og delta selv. Sjekk ut hans YouTubekanal som har nesten 250 000 følgere. Videoene hans har vært sett opptil 5 millioner ganger.

Så er du i nærheten av Østfold? Sett deg i bilen og tilbring helgen på Rømskog. Og skulle du trenge noe svenskevarer også så er ikke Töksfors langt unna 😉

Tidsskjema NM Enduro etappe Rømskog 2018

Fredag 
17.00: Innsjekk/teknisk kontroll
19.30: Prolog

Lørdag
07.00: Innsjekk/teknisk kontroll
08.15: Førermøte
08.30: Første startende
08.45: Start veteransykler
10.00: Start øvrige klasser

Mer informasjon finnes på Facebook-siden til Rømskog Motorsport/ Enduro.

relaterte innlegg

perkristian
IMG_3246
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen