Helge Johannessen vant Kongepokalen

Nikko Håheim tok NM-gullet i modefied-klassen 1:10 da NM i elektro onroad ble arrangert inne i regi av Alver Modellbilklubb og Bergen og Omegn Modellbilklubb. På sølvplass kom Sindre Undheim, mens Ola Løvbrekke stakk av med bronsemedaljen. Kongepokalen gikk derimot til vinneren av 1:12 track Helge Johannessen.

NM 1:10 track ble vunnet av Helge Johannessen, med sølv til Mathias Nedrebø. Bronsen gikk til Martin Sørli. Helge Johannessen ble tildelt Kongepokal.

Etter å ha flyttet NM 3 ganger på grunn av covid, kunne endelig arrangørklubbene Alver modellbilklubb og Bergen og omegn Modellbilklubb gjennomføre det første Norgesmesterskapet i Elektro Onroad innendørs i Bergensregionen på 30 år.

DE TRE BESTE: Medaljevinnerne i track-klassen.

Hele 71 deltagere fra hele landet hadde tatt turen til Knarvik Arena.

-For min egen del var det første gang som stevneleder for et NM. Når du har utrolig mange flinke folk rundt deg, går det å arrangere som en lek, selv om det er slitsomt og jeg kjente meg ganske tom på kjøreturen hjem igjen, sier stevneleder Helge Nåley.

Grenleder Hans Nikolaisen er strålende fornøyd med mesterskapet – og det gleder han å se at sporten har en oppgang.

-Så en stor takk til alle som kom fra landets kriker og kroker. Og gratulerer til Norgesmestrene Nikko Håheim og Helge Johannessen som også vant Kongepokalen for 2022, sier Nikolaisen.

Bildetekst – oppslagsbilde:

Medaljetrioen i modefied-klassen. Gull til Nikko Håheim, sølv til Sindre Undheim og bronse til Ola Løvbrekke. Foto: privat.

relaterte innlegg

kobbevik
Bilde nr1-Meg på galla
forside_
Skroll til toppen