Nå kan du handle NMF-klær fra Macron

Egen forbundsside lansert for Norges Motorsportforbund

Norges Motorsportforbund (NMF) er glade for å meddele at alle medlemmer nå kan bestille NMF-klær direkte fra Macron, vår nye leverandør. Den nylanserte forbundssiden på Macron sin nettbutikk gjør det enkelt for medlemmer og klubber å handle klær og tilbehør.

Link til webshop: https://nmfsport.macron.no/klubbshop

Slik bestiller du

Før du går i gang med shoppingen, er det viktig at du registrerer deg. Følg veiledningen som du finner her for å sette opp din Macron-konto.

Om avtalen med Macron

I henhold til avtalen mellom NMF og Macron vil NMF motta gode rabatter på Macron-katalogvarer, samt andre produkter fra Macron. Forbundet og klubbene tilbys også produkter utenom standardsortimentet til fordelaktige priser. Macron vil også utvikle en egen nettbutikk for forbundets kolleksjon og supporterartikler.

Egen klubbshop – høydepunktet i avtalen!

Noe av det beste med denne avtalen er muligheten for å opprette egne klubbkolleksjoner. Det betyr at din klubb kan få en egen “klubbshop” på nett, komplett med logoer og design. For å sette opp din klubbshop, ta kontakt med nmf@nmfsport.no.

Del bilder og vinn opphold på Strawberry-hotell!

Vi vil gjerne se deg i ditt nye NMF-tøy! Ta et bilde av deg selv i ditt nye utstyr og tagg Norges Motorsportforbund @nmfsport og Macron @macronnorge på Facebook og Instagram og bli med i trekningen av hotelldøgn på Strawberry!

Klubbkontrakter med rabatter

Klubbene og medlemmene får tilgang til egne kampanjeperioder og rabatter. Klubbkontraktene vil gi 40% rabatt på innkjøp til klubben og 30% rabatt på kjøp fra medlemmer. Macron vil også arrangere medlemsdager med ekstra gode tilbud og vil delta på stevner og arrangementer.

Les mer om avtalen med Macron her.

relaterte innlegg

tony
fim awards
NM-Veka Speedcross
Skroll til toppen