MX2 i Agueda Portugal

VM Agueda Portugal.
MX2:
Kevin Horgmo
Cornelius Tøndel
Heat 1: Horgmo 12, Tøndel 15
Heat 2: Horgmo 6, Tøndel DNF
Totalt i helga ; Horgmo 9, Tøndel 19

Totalt VM etter 5 runder: Horgmo 8, Tøndel 17

–Dårlig start i første heatet. Fikk dårlig flyt på banen da den var overvannet og nesten bare ett spor å kjøre i. Fikk kjørt meg opp litt på slutten av heatet. Bedre start i heat 2, rundt 10 plass. Bedre kjøring, og fikk kjørt meg opp til 6. plass. Bedre følelse i 2e heatet og følte at farten kom mer og mer. Tar med meg at jeg kjørte rundetider som de beste i helga, sier Horgmo.

–Ikke fornøyd med min prestasjon i helga. Startet som 10 i begge heatene men kræsja på første runden og gjorde det vanskelig for meg selv. Fikk kjørt meg opp greit i det første heatet men i andre så landa jeg på skuldrene og klarte ikke p kjøre mer. Håper på hurtig restitusjon og at saker og ting snur. Skal gjøre mitt beste for å være klar til Spania neste helg, sier Tøndel.

Foto: Kevin Horgmo og Cornelius Tøndel, Facebook
Cornelius Tøndel

relaterte innlegg

perkristian
IMG_2037_Edit
Aage_Hansen_1959

Skroll til toppen