Motocross lag EM 2018

Damelaget:
Består av to MX2-utøvere og disse to ble i år som i fjor Mathea Selebø og Thea Johansen. Mathea ble nummer 3 i årets EM for damer og Thea er også stabilt svært rask. I fjor klarte disse jentene en 6. plass i Lag EM på samme bane, så det skal bli veldig spennende å se om de klarer å klatre noen ytterligere plasser i årets utgave.
Utøvere:
MX Damer – Mathea Selebø
MX Damer – Thea Johansen

Herrelaget:
Utøverne som er tatt ut er Kevin Horgmo (MX2) med sine gode internasjonale resultater i år var det liten tvil om at Kevin måtte være med på årets lag. Deretter har vi Cornelius Tøndel (MX125) som egentlig er blitt en MX2-utøver, men som har sagt seg villig til å stille med 125 på Lag EM. Han har også kjørt NM i MX125 og leder her så langt. Det skulle til slutt tas ut to utøvere til MX85 og det havnet på Håkon Østerhagen og Andreas Meyer. Dette er de som pdd er de best kvalifiserte utøverne i klassen med gode resultater både nasjonalt og internasjonalt.
Utøvere:
MX2 – Kevin Horgmo
MX125 – Cornelius Tøndel
MX85 – Håkon Østerhagen
MX85 – Andreas Meyer

Både Mathea, Kevin og Håkon har vist at de er i Europatoppen i sine respektive klasser i år, så her har vi altså to svært spennende lag som har gode muligheter til å havne høyt på resultatlistene.

 

relaterte innlegg

perkristian
IMG_2037_Edit
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen