Mikkelsen ser positive effekter – til tross for amputert sesong

Grenleder Anders Mikkelsen (bildet) i fuel onroad innen radiostyrt motorsport ser også positive resultater i en sesong preget av covid-10-situasjonen.

Slik oppsummerer Anders Mikkelsen sesongen som nå er blitt historie.

-Sesongen er over for denne gang. Etter mye frem og tilbake fikk vi til NM og en NC-konkurranse, og vi fikk for første gang vist oss frem på TV, sier grenleder Anders Mikkelsen.

Og han ser allerede positive effekter av TV-tid på NRK med mer.

-Dette har gitt direkte resultater med økt interesse på et allerede økende deltakerantall, sier Mikkelsen.

Grenleder Anders Mikkelsen i fuel onroad. Foto: privat.

-Mye av denne suksessen skal gis til sjåførene som har hengt med på mine små og store påfunn som grenleder de siste fire årene. I år hadde vi plutselig fire juniorførere, mot en i 2019, noe som virkelig gleder et grenlederhjerte, sier han.

Men 2020-sesongen bød også på utfordringer.

-Sesongen ble en utfordring for oss fordi vi står tett både på førertårn og nede i “pit”. Her kom heldigvis arenaansvarlig på Starmoen raceway opp med et godt alternativ ved bruk av plexiplater som ble satt opp mellom plassene. Dette fungerte perfekt som fysisk skille samtidig som de ivaretok smittevernhensyn. I tillegg var det samarbeid med NIF/NRK under NM-Veka samtidig som smittevernet skulle være tilstede. Her vet jeg at RSM og arrangør gjorde et stort inntrykk på de som var innom. Samarbeid med felles mål om å få til løp har fungert glimrende, sier grenlederen.

Han gleder seg nå til neste sesong. Forventningene er der.

-Egentlig hadde jeg tenkt å gi meg som grenleder og kun kjøre fremover, men etter veldig mange tilbakemeldinger og spørsmål, så vurderer jeg å ta en periode til. Ellers ser det ut som om vi kan få en flott sesong neste år. Søknadsbunken inneholdt en ny arrangør kontra i år, og det er veldig velkomment. Selv håper jeg at vi kan få enda et par nye førere for å drive klassen videre, gjerne juniorer eller damer, sier Mikkelsen.

Grenlederen legger ikke skjul på at motorsporten gir mange flotte øyeblikk.

-Man blir som en liten gutt i en stor kropp når man har det moro med denne gjengen på løp, avslutter Anders Mikkelsen.

Oppslagsfoto: privat.

relaterte innlegg

kobbevik
Bilde nr1-Meg på galla
forside_
Skroll til toppen