Midtnorsk mesterskap i trial – andre runde

Det er et stort dugnadsapparat i sving for å arrangere en slik konkurranse; der foreldre og frivillige bidrar. Foruten sekretariat, stevneledelse og kiosk, er det 42 dommere og klippere som stiller i de mange seksjonene  for å bedømme kjørerne i konkurransen.

Skodje Trialklubb er en klubb som stadig vokser; det er nybegynnerkurs hvert år, og vi har denne sesongen omtrent 40 aktive kjørere.

På årets første regionsstevne som gikk av stabelen i Volda i forrige helg, representerte 23 av 56 deltagere Skodje Trialklubb. De resterende deltakerne kom fra Valldal, Ørsta-Volda, Kleive og Holmemstranda Trialklubber.

Trialkjøring er en ferdighetssport, der det gjelder å kjøre trialmotorsykkel (eller el-trial) feilfritt gjennom gitte områder/seksjoner i skog, mark og berg. Her er det forsering av naturlige hinder som gjelder. Det er ingen oppbygde baner, og kjørerne får straffeprikker for å sette beina i bakken.

Det er klasser fra de aller minste fra 5 år og opp til veteran. I våre fem regionsløp er vanligvis de eldste utøverne opp i 20-30-åra; men i nasjonale løp stiller også godt voksne i konkurranse. De yngste kjørerne bruker gjerne el-sykkel, som en myk start og fin øving, før overgang til bensinmotorisert sykkel når ferdighetsnivået øker.

Skodje Trialklubb ønsker dere hjertelig velkommen til arrangementet sitt! 

En dag for å oppleve hva trial er, la dere imponere over små og store sin kontroll og kroppsbeherskelse på sykkel gjennom seksjonene,  komme i kontakt med masse fine folk fra fem av kommunene i kjerneområdet for klubben,  ha en fin dag i skogen og ikke minst ta en kvil på klubbhus-området, med mat og drikke fra det gode utvalget i kiosken.

 

relaterte innlegg

Gekko portrett 3
perkristian
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen