MC-MESSEN 2023

3. – 5. mars åpnes dørene til MC-messen i NOVA Spektrum, Lillestrøm! Her er det ikke bare nye sykler men man får også se noen vanvittige motorsportstunts.

Før messen begynner, 3. mars klokken 12:00, vil vi (klokken 10:00) holde en kort session med innlegg og samtale som gjelder utfordringer for “First Movers”:

Hvordan er det å være den første som kommer med et nytt produkt på markedet?

Innledningen holdes av Bård Eker som er en entreprenør og industridesigner. Eker er kjent for å være glad i fart og spenning, og ble i 2005 verdensmester i offshore båtrace, klasse 1.

Etter innledningen vil Bård Eker og flere stortingspolitikere ha en samtale der temaet er:

“Hvordan skal vi sikre at omstillingene i samfunnet går fort nok for å nå målsettingen om et lavutslippssamfunn i 2050?”

Sted: Rød portal til høyre for inngang øst i andre etasje i Eventrommet.

I tillegg vil Norges Motorsportforbund ha en egen hall med fartsfylte arrangementer gjennom hele helgen:
I samarbeid med MC-messen byr vi på Norges største innendørs racingbane for supermotard, en relativt ny motorsykkelsport som kombinerer grenene motocross og roadracing. Hele 7000 kvadratmeter er satt av til formålet. Der skal noen av landets beste kappkjørere gjøre opp seg imellom flere ganger i løpet av messedagene. Landets beste trial-utøvere skal vise de mest halsbrekkende og ekstreme triks som kan gjøres på to, og noen ganger på ett, hjul. God underholdning for hele familien.

Sjekk ut MC MESSEN sin hjemmeside for mer informasjon: https://mcmessen.no/

Foto: MC MESSEN

relaterte innlegg

1f973
Skroll til toppen