Mandag starter lag-VM i enduro

Kommende mandag starter Kevin Burud (bildet) Herman Ask og Håkon Norh på prestisjetunge Six Days i enduro. Dette skjer i Italia, med landslagssjef Pål Anders Ullevålseter på plass. Six Days varer frem til lørdagen.

Førere fra 30 land er klare til start. Her står seks-syv fartsetapper på menyen hver dag. De lengste varer rundt 15 minutter.

Pål Anders Ullevålseter forteller at det er 14 lag som skal konkurrere i juniorklassen hvor det norske laget deltar.

-Six days (lag-VM) starter i Italia 30. august og der har Norge et juniorlag med Kevin Burud , Herman Ask og Håkon Norh. Dette er tre jevne kjørere som veldig sjeldent må bryte på grunn av velt, så her er det muligheter for et godt resultat, sier Ullevålseter.

-De er klare for å få ut sitt beste med høyt tempo , fart og ingen feil.  Dersom de lykkes med det, noe de har forutsetning for, så kan dette bli et spennende løp å følge, sier Ullevålseter.

SYKLENE ER KLARE: Snart klart for Six Days i Italia. Foto: privat.

Sykler og annet utstyr er for lengst på plass for lag-VM tar til mandag.

-Kevin har måttet anskaffe seg en 450 ccm siden det kreves at det er førere i minst to klasser . Håkon Norh kjører 250 ccm som vanlig og Herman Ask har byttet ut 125 med 250 4T på grunn av litt motortrøbbel i sesongen, så det er lagt til rette for en god fight med de andre nasjonene, sier Ullevålseter.

Foto: privat.

relaterte innlegg

perkristian
IMG_3246
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen