Lett tilgjengelig SMS-lisens skal bidra til rekruttering

NMF har opprettet en SMS-lisens for sommersesongen 2020.

-Vi oppfordrer alle våre klubber til å arrangere rekrutteringskampanje i sommer, sier assisterende generalsekretær Lena Baardseth hos NMF.

-Vi har derfor opprettet en endags sms-lisens, SOMMER2020, som dere kan benytte fra i dag og frem til 15. august, sier Baardseth.

Lena Baardseth hos NMF.

-Mange familier kommer til å oppholde seg i Norge denne sommeren. Dette ser vi på som en fin mulighet til å rekruttere nye medlemmer, sier Baardseth.

NEDENFOR KAN DU SE MER OM DENNE SMS-MULIGHETEN

Endags SMS-lisens

For å møte klubbers behov for rekruttering og testing av nye arrangementsformer er det en SMS-lisens tilgjengelig for klubber til endagsrekrutteringsarrangement. Lisensen krever at man har et medlemsforhold til en registrert motorsportklubb og inneholder en enkel ulykkesforsikring. Lisensen er gyldig samme dag som den blir løst og koster 50 kr. For spørsmål rundt lisensen kan man kontakte NMF, nmf@nmfsport.no

Krav til bruk av lisens:

Følgende forhold må være på plass for at det skal bli tillatt:

  • Arrangementet skal være på en bane eller et område godkjent for den aktuelle aktiviteten og tilhørende en klubb tilsluttet NMF.
  • Arrangementet må ha en aktivitetsleder tilstede på banen
  • Nødvendig personlig utrustning

Fremgangsmåte for kjøp av endags SMS-lisens:

1. Du sender SMS med kodeord NMFSOMMER til 2380

Løsningen gjør nå oppslag på brukerinfo for mobilnummer man har sendt bestilling fra og svarer følgende:

“Du ønsker å kjøpe NMF endagslisens til kr.50,-. Vi har registrert følgende bruker: Ola Normann, Haukeveien 12a, 0342 Oslo. Vennligst svar JA for bekrefte eller svar JA etterfulgt av navn adresse og fødselsdato for den lisensen skal gjelde for.

Mvh Norges Motorsportforbund

OBS: Dette kan ta noen få minutter.

2. Svar enten [JA 11.05.1973] eller [Ja Petter Normann Gateveien 4, 0287 Oslo 21.03.2007]

Etter at lisenstageren har svart får man følgende melding:

Takk for din betaling. Du vil nå bli belastet via din mobilregning. Dersom du heller ønsker at vi skal belaste ditt bankkort, kan du innenfor tretti minutter benytte deg av denne linken: [Link til betaling med kort]

Dersom man ønsker å betale med kort følger man linken, betaling via telefonabonnement skjer etter 15 minutter fra meldingen over er mottatt. Følgende melding kommer som bekreftelse på at lisens er betalt via telefonabonnement:

«Kvittering for kjøp av NMF endags-lisens. Lisensen har grunndekning, se http://www.nmfsport.no for forsikringsvilkår. Lisensen er avhengig av at ansvarlig for aktiviteten i NMF medlemsklubb har bekreftet at medlemskapsmessige krav i klubben er ivaretatt, slik at lisenstageren sorterer under idrettens jurisdiksjon. Brukere av denne lisensen skal markeres tydelig med gul vest eller lignende. Lisensen er ikke gyldig for konkurranse.»

Det er denne meldingen som er beviset for at lisenstageren har gjennomført kjøp av en lisens.

UNNTAK

Det kan være at brukeren har et abonnement som ikke tillater belastning med SMS-kjøp eller at man av andre grunner ikke ønsker å belaste telefonregningen, da kan man. Klubben kan da yte en service ved at man låner bort en telefon og tar betalingen kontant eller man kan følge en link og betale med sitt kredittkort.

relaterte innlegg

Skjermbilde-2023-01-18-kl.-15.23
EMSK-oversikt-over-banen
FLITTIG-MAI-2022
Skroll til toppen