Lag-VM i Trial i morgen

I morgen 25. september er det klart for lag-VM lag i Trial i Italia. Norge har  3 lag som stiller til start på Monza banen.

Fr. v. Nilsen, Vold Gunvaldsen og Haga

I herreklassen stiller nylig verdensmester Sondre «Gekko» Haga  og Mats Nilsen, begge fra Riska i Sandnes, samt Jarand-Matias Vold Gunvaldsen fra Grimstad. Førerne utgjør herrelandslaget, og har base i Centelles utenfor Barcelona på gården til verdenstoer Adam Raga, hvor de har bodd og trent sammen i flere år nå.

-Vi trener jo sammen og fungerer som et lag, men når vi kjører løp er vi vanligvis konkurrenter. Det blir kjekt å være på lag, ikke bare på trening, men også i løp. Det er alltid en ekstra dimensjon med lagkonkurransene, sier Sondre «Gekko» Haga.

I dameklassen stiller Norge med Ingveig Håkonsen fra Skiptvedt, Huldeborg Barkved fra Tau og Erika Melchior fra Valldal.

Det skal også kjøres mixed lag, og her deltar  Andreas Jørgensen fra Grimstad og Seline Meling fra Riska i Sandnes.

Det er en stor norsk delegasjon på plass og Monza banen pleier normalt å by på mye publikum og god stemning. Morgendagen kan derfor bli svært spennende og de norske lagene kan ha bra medaljesjanser på en god dag. Men marginene er som vanlig små og mye kan skje

Vi ønsker alle 3 lag lykke til i Lag-VM i morgen!

Mer info finner du her

Foto:

Pallbilde (fra fjorårets seier i International Trophy)  – Pep Segales,

Portrett -Team Gekkotrial

relaterte innlegg

Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
andraz-lazic-NhZtol0U0dE-unsplash
Skroll til toppen