Lag-NM i Motocross arrangert sist helg

Forrige helg ble lag-NM i motocross arrangert av Nord-Odal MX klubb på Slettholen. Konkurransen var hard, og hele 202 tente deltagere var i aksjon løpet av helgen. Deltagerne var  fordelt på 73 lag – 43 lag i Senior, 16 i Junior, 11 i Damer og 3 lag i Jenter.

I seniorklassen var det arrangørklubben Nord-Odal med Simen Ruud, Håkon Rødås og Victor Andersen på laget (bilde til høyre) som stakk av med seieren på hjemmebane. Sølvplassen gikk til Lier Motorsportklubb mens Oslo Motorsportklubb tok bronsen.

– Som arrangørklubb er det jo ekstra stas at vi klarte å vinne Seniorklassa. Nord-Odal MX er ikke så veldig store klubben og det er utrolig stas å vinne på hjemmebane, sier leder i Nord-Odal MX, Helge Rødås fornøyd.

I dameklassen var MK Trondhjem med Sandra Storø og Frida Krokstad på laget sterkest og vant foran Enebakk motorsportklubb og Jevnaker motorklubb.

Jenteklassen ble også vunnet av MK Trondhjem, mens NMK Follo vant Juniorklassen

Det var god stemning i løpet av helgen og mye publikum tilstede som fikk sett norgesmesterne i lag-NM bli kåret og premiert.

-Dette var andre gang Nord-Odal MX klubb arrangerte lag-NM og jeg ønsker å takke alle som sto på og bidro til at det ble en fantastisk opplevelse for både førere og publikum, avslutter Rødås

 

Andre bilder fra helgen ligger under:

Pallen i seniorklassen

 

Pallen i dameklassen

 

Pallen i jenteklassen

 

Pallen i juniorklassen

 

Senior, heat 1

Foto: Anne Line Sandmo Bråten

 

relaterte innlegg

perkristian
IMG_2037_Edit
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen