Kvalitetsklubb: – Flittig Motocross & ATV – klubb drevet av ildsjeler

Breddesjef Erik Rønstad i NMF fortsetter å besøke kvalitetsklubber innen motorsporten – hvor klubbarbeidet preges av ildsjeler. Denne gangen er det Flittig som er i fokus.

Før sommeren rakk jeg å avlegge nok en pilotklubb i Kvalitetsklubbprosjektet – Flittig Motocross & ATV. Det er en klubb som ble etablert i 2003 og holder til på Flittig en 10 minutters kjøring utenfor Skien sentrum, med ca 150 medlemmer, hvorav 50 barn.

Klubben leier anlegg av grunneier Løvenskiold, og på Flittig kan de boltre seg i et svært anlegg som er tilrettelagt for både motocross og quad, samt enduro i skogen. Egen minicross/rundbane for barn og nybegynnere er også etablert, og det er fortsatt gode muligheter for å videreutvikle anlegget. Klubben samarbeider også med NMK Grenland, som har et flott motorsportanlegg rett ved siden av.

Klubben drives av ildsjeler på dugnad, som nedlegger tusenvis av timer hvert år. De driver primært med motocross, enduro og ATV, og har rundt 300 dager med aktivitet. Det å legge til rette for god breddeaktivitet er et stor fokus hos Flittig, sier Asbjørn Sletholt til NMF, primus motor i Flittig.

Asbjørn Sletholt forteller videre at de har planer om å bygge nytt klubbhus på spillemidler. Klubben har ellers en sunn og god økonomi. Sletholt sier videre at NMF i mye større grad må støtte klubbene med de riktige verktøyene, noe NMF helt klart støtter opp om. Dette er NMF godt i gang med gjennom ulike IKT-prosjekter blant annet, som skal forenkle klubbhverdagen for både klubb og utøver.

Klubben arrangere hvert år Flittig Grand National (enduro), som tiltrekker seg utøvere fra store deler av landet.

NMFs Erik Rønstad har vært og besøkt Flittig ved Skien. Foto: NMF.

Tekst og foto: Erik Rønstad – Breddesjef NMF

relaterte innlegg

perkristian
IMG_3246
IMG_2037_Edit

Skroll til toppen