Klar tale fra landslagstreneren: – For en helg!

Landslagstrener Pål Grøtte går fra suksesshelg til suksesshelg med sine landslagsutøvere i snowcross i Amsoil i USA. -For en helg, konkluderer Pål Grøtte.

– Jeg blir rørt og stolt over hvilke toppidrettsutøvere norsk scootercross har produsert, sier Pål Grøtte.

Fornøyd landslagstrener: Pål Grøtte. Foto: privat.
Malene Andersen vant to ganger i helgen. Foto: privat.

Og dette sier han om Malene Andersen etter to førsteplasser på like mange dager og konkurranser i helgen i Sioux Falls i Sør-Dakota i USA. 

-På denne svært tekniske banen presterer hun på sitt beste. Sporvalg og en god strategi er nok veien til suksess. Hun finner de beste løsningene på tekniske moment, og har et stort fokus framover. Malene vinner begge løpene, og samler svært viktige poeng, konkluderer landslagstreneren.

Elias Ishoel fikk en førsteplass og en tredjeplass i helgen.

-Elias samler viktige poeng fredag. Og finner fram råskap og ser løsninger på lørdag. Finner moment og de raskeste linjene. Er helt rå på forbikjøring, da han benytter første mulighet. Det blir mange han tar igjen med en runde, og da er det svært viktig å passere dem umiddelbart, presiserer Grøtte.

Grøtte og landslaget har knapt ord for hva de opplever i Amsoil-sirkuset for tiden.

-Landslaget er svært stolte over våre utøvere. Malene og Elias er utøvere med gode holdninger og verdier. De viser ydmykhet og respekt. De klarer å holde fokus når det gjelder, ser mulighetene og tar de rette avgjørelsene. Tusen takk til alle som hjelper til og gir alt for scootercrossutøverne. Dere er svært viktige for rekruttering og framtidige toppidrettsutøvere, avslutter han.

relaterte innlegg

021_friday_women_cottew
andraz-lazic-NhZtol0U0dE-unsplash
malene_photo mar 11 2023, 8 01 13 pm
Skroll til toppen