Kevin Horgmo lettet over seier

Kevin Horgmo (bildet) er lettet etter helgens seier i Latvia – og karrierens aller første seier i EM i klassen 250 ccm.

 

-Heat 1 var veldig bra. Jeg klarte å holde hodet kaldt og ikke gjøre noen store feil. Det har jeg slitt med før når jeg har vært i ledelsen. Heat 2 så var jeg bak mesterskapslederen lenge, men klarte aldri å tette den lille luka han hadde da vi kjørte veldig jevnt. Mot slutten av heatet ble fokuset litt feil, da jeg tenkte mest på at jeg kom til å vinne totalt, sier Horgmo.

 

Han er svært fornøyd med den totale innsatsen i Latvia i dag.

 

-Uansett er jeg veldig fornøyd med helgen, og lettet over at jeg endelig har dratt i land en seier, sier Kevin Horgmo etter heatene.

 

Totalt vant Kevin Horgmo denne EM-runden, og ligger fortsatt på en 2. plass i mesterskapet. Nå går turen hjem til Norge.

 

Om et par uker skal Kevin Horgmo ned til Italia å kjøre det italienske mesterskapet.

Les også: https://nmfsport.no/nyheter/horgmo-til-topps-i-dagens-em-runde/

 

Foto: privat.

relaterte innlegg

perkristian
IMG_2037_Edit
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen