Kasin tilbake etter skade

Alexander Kasin er tilbake på sykkelen etter å ha pådratt seg en skade under trening for 7 uker siden. Skaden viste seg å være et brudd i kragebeinet og han måtte ta det mer med ro. Han har fokusert på styrketrening for å komme tilbake i form, og startet forsiktig på quaden etter 4-5 uker. Nå kjører han så mye som mulig med mål om 6 timer på sykkel i uken.

– Jeg er veldig glad for å være tilbake på quaden og er klar til å konkurrere. Det har vært en tøff utfordring å komme tilbake fra skaden, men jeg har hatt god støtte fra trenerne mine og teamet mitt. Jeg ser frem til å se hva som skjer i de kommende løpene og er spent på å konkurrere igjen, sier Alexander.

Kasin har også fått en ny Team Junior trener, Lise Solie, som følger ham opp på en veldig god måte. Christopher Tveråen har trent ham de siste 2 åra og vil fortsette å være med ham fremover.

 

Alexander og trener Lise Solie

Nå er det første Norges Cup til helgen på Elgane 22. april, og Kasin ser frem til å konkurrere. Han har også meldt seg på PDV i Frankrike etter sommeren. Kasin og hans team har brukt mye tid i Stavanger (Elgane) i vinter å kjøre siden der er det sommerføre.

 

relaterte innlegg

perkristian
Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
Skroll til toppen