JUL 2020: Vilde Holt gleder seg til jul med familien

Landslagsutøveren Vilde Marie Holt (bildet) i enduro gjør seg nå klar for julefeiring. Slik beskriver hun den perfekte julen.

-En perfekt jul for meg er når hele familien er samlet. Det må være snø ute og julepyntet inne, med julemusikk i bakgrunn. Jeg koser meg når nissene kommer frem på benken, sier Vilde Marie Holt, som for lengst er vel hjemme i Norge etter strålende innsats og VM-dager i Portugal i november.

Julestemning hos Vilde Marie Holt. Foto: privat.

Og det er noen juletradisjoner hun setter ekstra pris på.

-Familiekos. Jeg må se “Tre nøtter til Askepott”, ellers blir det ikke jul. Juleaften spiser vi ribbe og alt som hører til. Å bake julekaker er også en viktig del av julen min, forteller Vilde Marie Holt.

Men det blir så absolutt ikke treningsfri i julen. Trening står på menyen året rundt.

Og det blir trening for Vilde Marie Holt, også i juledagene. Foto: privat.

-Hjemmetrening. Jeg er så heldig å bo på en gård, så for meg blir den daglige treningen på gården i julen. Jeg pleier å være på treningsleir i varmere strøk i romjulen, men i år blir det helnorsk med piggdekk og ullundertøy, avslutter hun.

relaterte innlegg

perkristian
IMG_3246
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen