Jarand-Matias Gunvaldsen tilbake i trening i Spania

Jarand-Matias Vold Gunvaldsen (bildet) er nå i full gang med trial-forberedelsene mot 2022.

 

-Etter sesongavslutning i Norge og en liten ferie, er jeg tilbake i Spania for å trene for fullt mot den kommende sesongen 2022. Det blir mange timer på sykkelen, samt mange timer fysisk trening gjennom hele vinteren, sier Jarand-Matias Gunvaldsen.

 

Kommende sesong har VM høy prioritert for ham.

 

-Planen for den kommende sesongen er å kjøre full VM-runde og alt av nasjonale løp i Norge. Om det skulle passe, så er også planen å kjøre noen EM-runder som en oppladning til VM, sier han.

 

Det mangler ikke på motivasjon når treningen i Spania nå er i gang igjen.

 

-En ganske vellykket høst gjør meg mer motivert for å kjøre på enda hardere mot 2022. De største målene for den kommende sesongen er å ta topp 10 plasseringer i trial2-klassen i VM. Ettersom jeg i år var nærme på noen seiere i Norgescupen og på NM i år, så håper jeg å ta med gullene hjem neste sesong. Mest av alt håper jeg å ta gull i nordisk mesterskap på hjemmebane i Grimstad til sommeren, sier han.

 

 Han er sterk i troen på at 2022 blir bra for ham.

 

-Jeg tror at den kommende sesongen bli enda bedre enn årets, jeg er mer motivert enn noen gang. Nå blir jeg her nede til jul, så blir det å reise hjem og feire med familien. Deretter blir det å reise ned igjen for å trene mot sesongstart med EM i Spania i april, avslutter Vold Gunvaldsen.

Foto: privat.

relaterte innlegg

Gekko portrett 3
perkristian
Aage_Hansen_1959

Skroll til toppen