IT informasjon!

MITA (sas)
Vårt stevne og administrasjonssystem har nå endret navn fra SAS til MITA. Det er kun navnet som endres, selve systemet vil fortsatt være det samme. Vi jobber med og oppdatere vår nettside, derfor står det SAS flere plasser enda.

 

JOYN
Hva er JOYN?
JOYN er appen som samler kundeklubber og medlemsskap på et sted. Målet med appen er å gi brukerne en oversikt og rask tilgang til alle sine medlemsskap. Dette uten å ha lommeboka full av plastkort og medlemsbevis. Det kan være alt fra klubb- og rabattkort i butikker, bibliotekkort og medlemskort hos forskjellige organisasjoner, for å nevne noe. For NMF handler det om at JOYN blir den naturlige inngangen for alt som har med motorsport å gjøre. Under NMF-kortet i JOYN får man tilgang til all relevant informasjon – arrangementer, baneoversikt og ikke minst lisenser. «Alle» har i dag en smarttelefon som man alltid har med seg. Ligger lisensen på telefonen er den alltid tilgjengelig uansett hvor man er. Dette ser vi som en smart og positiv løsning for medlemmer i NMF.

  

– Noen av dere fikk før helgen en SMS fra oss om appen JOYN. I 2019 vil lisenskortet ditt bli digitalisert i JOYN. For at man skal kunne opprette profil i JOYN er det viktig at alle opplysningene om deg stemmer i Min idrett / klubb admin. De som har riktig informasjon har nå fått medlemskort tildelt i appen. Har du ikke fått SMS fra NMF? Da kan du gå inn på Appstore eller Google Play og laste ned JOYN. Der kan du videre bruke telefonnummeret ditt til å opprette en profil. Er opplysningene oppdatert i NMF sine systemer vil kortet ligge klart automatisk i appen.

Lisenser:
Når du kjøper en lisens i MITA så vil du få kortet i JOYN automatisk. De første kommende ukene så kan det imidlertid ta opptil et par dager før det blir synlig. Du kan fortsatt se din lisens under (min profil -> lisenser -> vis/last ned i MITA systemet.) Dette er også en gyldig lisens om du tar et skjermbilde eller printer ut.

OBS:
JOYN krever foreløpig et unikt mobilnummer for hver enkelt bruker. Dette vil si at har du for eksempel to barn som er registrert med ditt telefonnummer i systemene, vil kun en av dere få kortet synlig i JOYN. Det jobbes med utvikling i JOYN slik at familier kan ligge med flere kort under samme telefonnummer.
På grunn av utviklingen som er pågående med dette så sender vi ut plastikkkort for de som har barnelisens.

relaterte innlegg

FIM brand
JAtakk_danielle-stein-BzbvXXl5_SA-unsplash
2022_WorldMX_Agueda_MX2_NL603
Skroll til toppen