Medlemsfordeler og partnere

 
 
 
 
Video Thumbnail
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0:30
 
0:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skilling

Norges motorsportforbund har inngått en avtale som vil gi klubbene en 30 % andel av de inntekter som genereres når deres medlemmer og støttespillere tar i bruk  Skilling sin handelsplattform.

Skilling har frem til nå vært hovedsponsor for Premier League klubben Fulham FC, og er et meget seriøst selskap med norske og svenske eiere og ledelse.

Her kan en handle i alle verdens markeder (aksjer, råvarer, gull, indeks, valuta, krypto mv.). Man kan enkelt og rimelig handle i utenlandske aksjer og andre instrumenter som Tesla, BMW, Google, olje, Gull, S&P500 osv, så vel som et godt utvalg norske og nordiske aksjer fra samme konto.

Alle inntektene fra denne avtalen tilfaller klubbene direkte.

AV GDPR hensyn har klubbene fått hver sin individuelle link til publisering på nett/ Facebook etc.

Finn din klubb sin individuelle tracking-link her

Selskapet har nett-annonser mv, og om du ønsker bistand til publisering eller har andre spørsmål gir du beskjed her

Skilling har også en veldig god løsning for de som ikke ønsker å handle selv, hvor man på sin egen konto automatisk kopierer handlene til en profesjonell trader. Les mere om dette her.
Nordic Choice

Norges Motorsportforbund er stolte over å presentere en avtale inngått med Nordic Choice Hotels. Avtalen innebærer rabatterte priser på overnatting for våre klubber, tillitsvalgte og medlemmer i forbindelse med møter, arrangementer, stevner og lignende.

Som medlem i Norges Motorsportforbund har du 18 % rabatt på alle hotell hos Nordic Choice Hotels.

Du kan gå inn via vår medlems side https://www.nordicchoicehotels.no/kampanjer-og-tilbud/nmsf/, eller legge inn kode CH60231530 på din profil hos https://www.nordicchoicehotels.no/.Hummel

Norges Motorsportforbund har nå inngått samarbeidsavtale med Hummel. Vi ønsker med denne avtalen å skape en felles identitet for motorsport, både på landslagsnivå og hos alle våre klubber.

Nå er tekstilene tilgjengelig for dere og deres medlemmer med meget gode rabatterte priser! (før og etter pris finner dere i kolleksjonsfolderen). Dere kan selv velge om dere ønsker å sette på egen klubblogo på kolleksjonen, men dette må gjøres på eget initiativ.

Hvordan skal dere bestille:

Gå inn i bestillingsarket, legg inn ønskede produkter og antall. 

Hvis det er ønskelig med annen farge enn hva som er satt i kolleksjonen, er dette mulig.

Her finner dere fargekoder, som da må endres i bestillingskjema.

Send bestillingskjema til: sport@assistco.no

(frakt kommer i tillegg)

Viktig å fylle ut klubbinfo, med riktig leveringsadresse og kontaktperson (må være åpent mellom 7.30 til 15.30 for levering)Her finner du Hummels øvrige kolleksjon.

Alt Av Bildeler.no

Alt Av Bildeler.no er en nettbutikk med kvalitetsprodukter til din bil /MC og garasje.
Avtalen vil gi medlemmer av NMF unike rabatter innen MC og verktøy kategorien, i tillegg til rabatter på SLITEDELER -40 % , BILDEKK -45 % ,  MC DEKK -30 %  og LYSPÆRER -45 %.
Registrerte NMF medlemmer vil fortløpende få kampanje tilbud som kun er beregnet for oss i NMF.

For å få tilgang til rabatten, gå inn på nettsiden: www.altavbildeler.no

Gå øverst til høyre, og trykk logg in, og registrer konto.

Velg så klubb og Organisasjon og skriv inn Norges Mortorsportforbund i feltet for Klubb / forening

Du vil få en mail fra Altavbildeler.no når du har registret deg, og fått tilgang til de eksklusive rabattene (kan ta opptil 12 timer fra du har registrert deg).

Norwegian

Skal du eller noen i din familie til Norden, Europa eller USA for å se eller konkurrere selv, har nå NMF en egen avtale som gir deg rabatt på flygninger igjennom Norwegians rutenett.  Avtalen er kun gyldig for reiser til møter/aktiviteter/arrangementer etc i regi i sporten.

Hver gren har sin kode som dere kan legge inn på deres profil via www.norwegian.no

Båtsport:                                        BAATS

Motorsykkelsport:                        MOTSYS

Radiostyrt Motorsport:                RADIOMOT

Snøscootersport:                          SNOSCOOT

Eller du kan bruke:                        NORGESMOTO

Vi bestiller reiser med Norwegian på de til enhver tid gjeldende publiserte netto priser fratrukket den aktuelle rabattsatsen. Den rabatterte prisen vil være synlig for dere ved bestillingsøyeblikket. Rabatten er lik uavhengig av i hvilken ende reisen starter.

Rabattsatsen avhenger av hvilken bookingklasse dere bestiller. På Flex billetter er rabatten fra 12 % til 6 % og på LowFare billetter er rabatten fra 5 % til 1 %.

Setesdal Folkehøgskule

Setesdal folkehøgskole(SFH) ligger i Valle i Setesdal, som ligger i Aust Agder fylke. Skolen ble startet gjennom et samarbeid mellom Valle kommune og Norges Motorsportforbund. Gjennom flere år jobbet partene sammen for å opprette et skoletilbud for motorsportsinteressert ungdom. SFH er landets eneste folkehøgskole med fokus på motorsport, som er nerven i det vi holder på med. Både eierstyret, skolestyret og staben opptatt av å holde på motorsporten som fokus. Skolen tar imot elever fra 16 år (etter 10. klasse). SFH har høy teknisk kompetanse innen motocross, trial, idrett og treningslære.

Norges Toppidrettsgymnas

Norges Toppidrettsgymnas har skapt nye muligheter for motocrossmiljøet – noe som gir motivasjon til god innsats også på skolebenken. Motocross har vært egen gren ved NTG i Bærum siden 1993, og er Norges Motorsportsforbunds satsingsområde.

ATA-Carnet

Norges Motorsportforbund har skrevet avtale med Drammen Handelskammer som gir våre medlemmer en enkel og rimelig løsning for å bringe verdisaker over landegrenser. Et ATA-carnet er et midlertidig tollpass for varer. Carnetet fungerer som en samlet dokumentasjon for det utstyret som skal tas med på reisen. Drammens Handelskammer ønsker at din reise skal være så problemfri som mulig. Derfor har de laget en enkel oversikt over hvordan man bruker ATA-carnet. Da fra du reiser ut av Norge til du kommer hjem igjen.

Idrettsavtaler

Alle klubber og lag i Norges Motorsportforbund har mulighet til å benytte seg av Norges Idrettsforbunds rabattordninger.

Blant idrettsavtalene finner du rabattordninger for leiebil, hotell og flyreiser samt tjenester for klubbdrift. SAS tilbyr blant annet mange fordeler knyttet til baggasje, navneendringer og endring i reiserute for sportsreiser. Avtalen med Scandic gir gunstige overnattinger og fleksible ordninger på hotellene.

@sondregekkohaga kjører X-Trial VM på lørdag 🤙🏼 Les hele saken på nmfsport.no

@sondregekkohaga kjører X-Trial VM på lørdag 🤙🏼 Les hele saken på nmfsport.no ...

29 0
@eliasishoel nr. 1 i Tripple Crown. 🤙🏼 Les hele saken på nmfsport.no (link i bio)

@eliasishoel nr. 1 i Tripple Crown. 🤙🏼 Les hele saken på nmfsport.no (link i bio) ...

44 0
Daniel Kobbevik fornøyd etter gode resultater i  MKGP Silverstone. 👍Les hele saken på nmfsport.no (link i bio)

Daniel Kobbevik fornøyd etter gode resultater i MKGP Silverstone. 👍Les hele saken på nmfsport.no (link i bio) ...

47 1
I anledning kvinnedagen ønsker vi å hylle alle de flotte, sterke utøverne i NMF og alle kvinner blant trenere, funksjonære, i støtteapparatet, foreldre og klubbene rundt om i landet som gjør det mulig å drive motorsportaktivitet. ✊

I anledning kvinnedagen ønsker vi å hylle alle de flotte, sterke utøverne i NMF og alle kvinner blant trenere, funksjonære, i støtteapparatet, foreldre og klubbene rundt om i landet som gjør det mulig å drive motorsportaktivitet. ✊ ...

54 0
Snowcross VM 2023 til Kirkenes. @kirkenes_motorklubb ❄️ Les hele saken på nmfsport.no (link i bio).

Snowcross VM 2023 til Kirkenes. @kirkenes_motorklubb ❄️ Les hele saken på nmfsport.no (link i bio). ...

56 0
@eliasishoel 28 poeng foran etter Souix Falls. Les hele saken på nmfsport.no (link i bio). Foto: Elias Ishoel (Facebook)

@eliasishoel 28 poeng foran etter Souix Falls. Les hele saken på nmfsport.no (link i bio). Foto: Elias Ishoel (Facebook) ...

53 0
@marcushoston21 med ambisjoner om banerekorder. Vi har tatt en prat med en av Norges raskeste utøvere. Les hele saken på nmfsport.no (link i bio).

@marcushoston21 med ambisjoner om banerekorder. Vi har tatt en prat med en av Norges raskeste utøvere. Les hele saken på nmfsport.no (link i bio). ...

20 0
@jarandgunvaldsen : Tøffe seksjoner i Alicante. Les hele saken på nmfsport.no (link i bio).

@jarandgunvaldsen : Tøffe seksjoner i Alicante. Les hele saken på nmfsport.no (link i bio). ...

46 0