‘-Har gjort det beste ut av korona-situasjonen

Kevin Burud på det norske enduro-landslaget er klar til å møte en ny enduro-sesong. Sist helg var han på fotosesjon med landslaget i tøy fra Hummel. Hummel er ny utstyrs-sponsor for NMF/landslaget.

NMF har nemlig signert avtale med nettopp Hummel. Tilstede var også Ulf Hauan fra AssistCo som eier rettighetene til Hummel i Norge. Hummel vil nå bli utstyrsleverandør innen treningstøy, off-field utstyr, reiseantrekk, tilbehørsprodukter og idrettsmedisinsk utstyr.

Burud ser at treningsforholdene har vært noe begrenset i koronasituasjonen.

-Under koronatiden har treningsmulighetene vært små. Jeg har vært kreativ med det jeg har hatt hjemme, og gjort det beste ut av det. Mye fokus på kjernemuskulatur og kondisjonstrening, sier Burud.

Han har følgende tanker rundt kommende sesong.

-2020 sesongen har jo blitt veldig annerledes. Men det er kommet ut at det blir fem VM-runder på slutten av året. Men man vet ingen ting sikkert. Så det er bare å holde motivasjonen i gang – være klar hvis det skulle bli noe løp, sier han.

Kevin Burud har ambisjoner om å komme seg med i VM-sirkuset samt få etablert seg der.

-Også har jeg ambisjoner om topp-plasseringer i VM, sier han.

Når vi spør ham om det beste og verste ved å satse på enduro, sier han.

-Det beste med å satse på enduro må være hele opplevelsen rundt. Samt det å virkelig få kjenne på det å bruke kroppen. Det verste har jeg ikke funnet ut helt enda, sier han med et smil.

I nytt tøy fra Hummel. Fra venstre Ulf Hauan fra AssistCo (rettighetshaver Hummel, Norge), Vilde Marie Holt, Herman Ask, Kevin Burud, Hege Lorvik (NMF) og trener Pål Anders Ullevålseter.

relaterte innlegg

JAtakk_powering-offroad-9Ydkpi3BQnQ-unsplash
IMG_0621
bakgrunn_teams-kopi
Skroll til toppen