Haga fikk to 5. plasser i Frankrike i helgen

Trial2 verdensmester Sondre «Gekko» Haga fra Riska kjørte løp både fredag og lørdag kveld og fikk 5.plass begge dager. Løpet ble kjørt i Franske Chambery der det var fullsatt sal begge dager og en fantastisk stemning.

En veldig bra første runde fredag
– På første runden fredag kjørte jeg veldig bra og kom på 4. plass, med likt antall prikker som 3. plassen. Dessverre leverte jeg ikke like bra på runde to så det endte med en 5. plass totalt på fredagen. På lørdag fikk jeg 5. plass begge rundene og endte på en 5 plass. Jeg er brukbart fornøyd med kjøringen min totalt sett, men har enda noe å gå på for å bli helt fornøyd, sier Sondre «Gekko» Haga.

Sondre leverer stabilt bra kjøring. Det er veldig lite som skal til for å klatre en eller to plasser. Det krever at han må være tålmodig og fortsette å jobbe hardt med de rette tingene.

– Da vil resultatene komme, sier manager og far Martin Haga.

X-Trial VM starter neste helg
– Det er neste helg alvoret starter. Da er det første VM runde innendørs på søndag i Barcelona. Det er der jeg har basen min og det blir nesten som hjemmebane, sier Sondre «Gekko» Haga

relaterte innlegg

Gekko portrett 3
perkristian
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen