Grenleder Sletholt i enduro: – Vi forventer fortsatt vekst

Grenleder Asbjørn Sletholt (bildet) for enduro er stort sett fornøyd med 2020-sesongen, til tross for covid-19. Enduro fortsetter nemlig fremgangen.

-Enduro har hatt vekst i både aktivitet og lisenstall. Nye klubber og baner er kommet til, så vi forventer at veksten skal fortsette. Håpet er selvsagt at vi skal få lov til å komme tilbake til en mer normal virksomhet, slik at de som ønsker å satse internasjonalt slipper å ta så mye hensyn til smitte, karantene og andre utenomsportslige hensyn, sier Asbjørn Sletholt, som er primus motor for motorsport i området i og rundt Grenland.

Slik oppsummerer han status for enduro.

-Status i enduro er at vi til tross for utfordringer med covid og stor omveltning i lisenssystem har gjennomført en aktiv sesong med NM, Norgescup, NESS cup og andre åpne løp, forteller Sletholt.

Asbjørn Sletholt. Foto: privat.

Men ikke alt har gått på skinner. Covid-19 har skapt endringer. Men Sletholt beholder positiviteten.

-Alle løp og arrangementer er blitt gjennomført innenfor retningslinjer til helsemyndighetene. Internasjonalt har det vært mange avlysninger og karanteneregler som har bidratt til innskrenket reisevirksomhet i vår gren.  Spesielt moro er det imidlertid at vi har god rekruttering av barn, noe klubbene har jobbet aktivt for, sier Sletholt.


Sletholt er imponert over klubbenes innsats og stå-på-vilje.

-Vår idrett har godt med verneutstyr og i utgangspunktet veldig liten mulighet for kroppskontakt. Våre løp har holdt seg innenfor regelverket som helsemyndighetene har laget.  Kun ett barnearrangement har blitt avlyst med bakgrunn i covid.  Alt i alt har klubbene bidratt til at sesongen har gått som normalt, forteller Asbjørn Sletholt.

Foto: privat.

relaterte innlegg

perkristian
IMG_3246
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen