God sommer!

Det er så mye å si, men begrepet «takk» ligger meg nærmest nå. 

Først vil jeg takke en god motorsports-venn, Are Antonsen, som dessverre gikk bort 20.06.19.  Are ble bare 65 år, og var så vidt i gang med å leve pensjonistlivet. Tusen takk for et godt samarbeid, for engasjerende diskusjoner, historier og ikke minst for gode minner. Takk for alt du har gjort for oss i motorsportsfamilien, vi kommer til å savne deg.

Våre tanker går til familien!

NM-Veka – ekte motorsportglede til folket

Så vil jeg takke alle arrangører, frivillige og deltakere på NM-Veka. Jeg er ydmyk, utrolig stolt, og takknemlig for den fantastiske innsatsen dere har lagt ned for å igjen avvikle vellykkede arrangement under det som ligger an til å bli årets happening for mange av våre idretter. Dere fortjener å høre all den rosen som er gitt til meg på deres vegne. Dere blir lagt merke til for deres innsats, samarbeidsevne og seriøsitet.

All ære til dere -tusen takk! Dette var virkelig motorsportglede til folket!

Mye god aktivitet – mange gode arrangementer

Den siste tiden har jeg også vært på besøk på flere av våre arrangementer. Båtrace i Drammen, trial NC i Grimstad og NM-par i Speedway på Mjøsa for å nevne noen. Flere har det vært og flere arrangementer skal det bli i sommer og i høst. Det er alltid så hyggelig å besøke våre arrangører. Takk til hver og en av dere for at dere bruker av deres egen fritid til å lage flotte arrangementer for andre. Uten dere hadde ikke idretten vært den samme. Dere skaper idrettsglede over hele vårt langstrakte land!

Enklere og mer effektive løsninger

Jeg har også noen spennende gladsaker å fortelle om. Vi har begynt et arbeid med å se på hele lisens-systemet vårt. Vi må være ærlige og erkjenne at ting er for tungvint i dag. Allerede har vi hatt gode diskusjoner der etablerte rutiner blir utfordret, og nye ideer kommer til. Medlemmene og klubbene vil selvsagt få mulighet til å komme med innspill, det er tross alt dere som vet best hva som fungerer og ikke fungerer i deres hverdag. Dette er et langt lerret å bleke, det er mange utfordringer underveis, men vi skal få det til sammen. Jeg gleder meg til dette er på plass! Det vil ta litt tid, men vi har fokus – og vi skal beslutte enklere og mer effektive løsninger.

God sommer til dere alle

Snart er det sommerferie, og mange tar et velfortjent avbrekk. Selv skal jeg ta noen dager på hytta, i tillegg til at jeg er invitert til å prøve ut et par av våre grener, så jeg har mye å glede meg til i sommer. Ut over høsten har vi mange spennende prosjekter som skal jobbes med, viktige møter som skal deltas på, og nye samarbeid som skal innledes. Dette blir en bra tid for oss. Det viktigste er likevel all den motorsportgleden som spres rundt blant store og små i  vårt ganske land. Spre motorsportgleden til folket slik at vi får enda flere til å bli med.

Nå gjenstår det bare å ønske dere en riktig god sommer!

 

– Emilie

relaterte innlegg

Skjermbilde-2023-01-18-kl.-15.23
EMSK-oversikt-over-banen
FLITTIG-MAI-2022
Skroll til toppen